Flexform Boss fauteuil

De naam zegt alles bij de Boss fauteuil van Flexform!

  • Prachtig als directiestoel of fauteuil in de woonkamer
  • Uitstekende rugondersteuning
  • Verkrijgbaar in versies met poten of vijfspaaks draaivoet
  • Poten in metaal met satijn, chroom, gepolijst, zwart chroom of champagne afwerking

€ 0,00
Vanaf € 3.263,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Boss fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Flexform Boss fauteuil, 2008

Een fauteuil die past in iedere woonruimte, gebruik hem als directiestoel of als heerlijke relaxstoel in de woonkamer. Een uitstekende rugondersteuning door het polyurethaanschuim, bedekt met gelamineerd stof. Kussen met royale vulling van ganzendons voor uiterst hoog comfort.

De fauteuil is verkrijgbaar met poten of vijfspaaks draaivoet, beide in metaal met satijn, chroom, gepolijst, zwart chroom of champagne afwerking. Perfect te combineren met zijn gelijknamige voetenbank.

Afmeting:

B74 x D94 x H86 cm

Artikelnummer273909
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

^