Flexform Crono fauteuil

Een mooie interieur creëert u met de Flexform Crono fauteuil

  • Volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen
  • De openstructuur aan de achterkant van koeienhuidkoorden is met de hand gemaakt
  • De heerlijke kussens nodigen uit om erin te gaan zitten
  • De fauteuil is verkrijgbaar in diverse uitvoeringsmogelijkheden

€ 0,00
Vanaf € 6.327,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Crono fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Antonio Citterio

Een fauteuil vervaardigd uit natuurlijke materialen. Dat is de Flexform Crono fauteuil, een klassieke leunstoel die zijn oorsprong kent in 1940.

Het design van de Flexform Crono fauteuil

Sinds het oorspronkelijke ontwerp in 1940 heeft de klassieker diverse updates gehad. Toch is de structuur van massief hout en gebogen houten armleuningen hetzelfde gebleven. Zo ook bij dit ontwerp van Antonio Citterio. Het karakter van de fauteuil zit in de rugleuning. Aan de achterkant is een een weefsel van koeienhuidkoorden kunstzinnig aangebracht. Het weefsel is volledig met de hand gemaakt en door de openstructuur kun je vanaf de achterkant een glimp opvangen van het heerlijke comfortabele zitkussen. Bovendien biedt de fauteuil ruimte voor extra rugkussens, verkrijgbaar per stuk of in paren voor extra comfort. Je kunt deze laten bekleden met diverse leer- en stofsoorten. Het frame is ook verkrijgbaar in leer. Zo kun je ook voor jouw interieur een passende Flexform Crono fauteuil samenstellen.

Afmeting in cm (lengte x breedte x hoogte): 78 x 69 x 67

Voor meer informatie over de verschillende uitvoeringen kun je vrijblijvend contact met ons opnemen.

Artikelnummer273940
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^