Flexform Thomas fauteuil

De Thomas fauteuil van Flexform is een stoere eye-catcher in iedere woonruimte!

  • Sierlijke lijnen en compacte proporties
  • Premium Canaletto walnoot of essen hout gebeitst in verschillende tinten
  • Lakafwerking in breed scala aan verfijnde kleuren
  • Absolute bestseller!

€ 0,00
Vanaf € 3.394,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Thomas fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Een ontwerp uit het jaar 2000, een absolute bestseller in de Flexform-productielijn. Het robuuste zitkussen is opgevuld met polyurethaanschuim en dacron en rust op een houten basis. De prachtig gebogen rugleuning is gemaakt van premium Canaletto walnoot of essen hout gebeitst in diverse kleuren, of in een glanzende lakafwerking die verkrijgbaar is in een breed scala aan verfijnde kleuren. Met zijn grote vormen en dik zitkussen is de Thomas fauteuil een allround prachtstuk voor in iedere woonruimte. Combineer het met een van de banken of hockers uit de Flexform-collectie!

Lengte: 64cm

Breedte 69cm

Hoogte incl. rug: 66 cm

Zithoogte: 41cm

Artikelnummer274272
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^