Knoll Studio Womb fauteuil

Kruip heerlijk weg in de Knoll Studio Womb fauteuil!

  • Comfortabele fauteuil met een uitnodigende uitstraling
  • Vervaardigd uit zeer stevig, maar zacht materiaal
  • Een blikvanger in ieder interieur
  • Geheel naar wens samen te stellen

€ 4.719,00
Vanaf € 4.719,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Knoll Studio Womb fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Eero Saarinen, 1948

De Knoll Studio Womb fauteuil geeft u een zacht en geborgen gevoel. Vandaar de naam “Womb”, dit is Engels voor baarmoeder die een kind eenzelfde gevoel geeft. De basis is gemaakt van stevig, maar zacht foam en de rug van glasvezel. Het onderstel is vervaardigd uit metaal. Kortom, op de Knoll Studio Womb fauteuil kunt u heerlijk wegkruipen en tot rust komen.

De fauteuil Womb zelf samenstellen
De fauteuil is te bekleden met stof of leer en in diverse kleuren. Hierdoor stemt u de Womb gemakkelijk af op de rest van uw interieur. Het metalen onderstel is verkrijgbaar met een finish van gepolijst chroom of met een zwarte poedercoating. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Knoll Studio Womb fauteuil samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
92 x 105 x 94 cm

Artikelnummer301410
Knoll

Knoll

Al meer dan 80 jaar volgt Knoll de Bauhaus-ontwerpfilosofie, moderne meubels moeten een aanvulling zijn op een ruimte en moeten er niet mee concurreren. Bij Knoll is modern design het uitgangspunt, waarbij hun passie wordt gedeeld over de hele wereld. Vakmanschap en technologie komen hierin samen door het gebruik van design.

^