Montis Charly fauteuil

De Charly fauteuil - Als een royale gewatteerde jas

  • Design van Gerard van den Berg voor Montis
  • Comfortabele fauteuil met een hogere zitting
  • Stel Charly naar wens samen

€ 1.302,00
Vanaf € 1.302,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Charly fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Een principieel meubelstuk; de Montis Charly fauteuil. Het sierlijke frame wordt voorzien van een zachte gevulde 'jas'. De hoge zitting en de rechte rug geven de Charly een actief zitcomfort, waardoor iedereen plaats kan nemen op deze stoel. Charly staat dankzij zijn simplistische vormgeving perfect in vrijwel ieder interieur.

Afmetingen: 65 x 75 x 100 cm

Artikelnummer279572
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^