Rolf Benz 384 fauteuil

Een compacte, maar ontzettend comfortabele fauteuil; de Rolf Benz 384!

ACTIE! In diverse kleuren stof en leder tegen aanbiedingsprijzen!

€ 1.715,00
Vanaf € 1.715,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Rolf Benz 384 fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Rolf Benz 384 fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Rolf Benz 384 is een mooie fauteuil uit de Rolf Benz-collectie. De fauteuil dankt zijn kenmerkende look aan de sprekende biesnaad en buikachtige vorm. Op de 384 is ideaal om even heerlijk op te ontspannen met een goed boek. Deze fauteuil is compact en past hierdoor in kleine hoekjes, maar staat natuurlijk ook prachtig in wat grotere woonkamers of lobby's. Wanneer u wilt genieten van optimaal comfort, kunt u voor een bijpassende hocker kiezen. Leg uw voeten heerlijk op dit voetenbankje en relax! Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): Fauteuil: 75 x 82 x 74 cm Voetenbank: 56 x 57 x 39 cm

Artikelnummer277981
Rolf Benz

Rolf Benz

Rolf Benz kent een uitgebreid assortiment banken, fauteuils, stoelen, eettafels, salontafels, verlichting, tapijten en woonaccessoires. Rolf Benz timmert sinds 1964 aan de weg en kenmerkt zich door zijn stijlvolle wooncultuur, eersteklas zitcomfort, design, innovatieve functionaliteit en hoge kwaliteit “Made in Germany”.

^