Vitra HAL lounge Chair

De comfortabele HAL Lounge Chair van Vitra!

  • Compacte afmetingen met een geweldig zitcomfort
  • Bekleed met stof of leder
  • Met een afneembaar zit- en nekkussen
  • Leverbaar met bijpassende Ottoman

€ 2.550,00
Vanaf € 2.550,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra HAL lounge Chair
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra HAL lounge Chair

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Jasper Morrison - 2021

De HAL Lounge Chair is een compacte fauteuil van Jasper Morrison. Het design is een herinterpretatie van de bekende HAL stoelen van de ontwerper die bij Vitra in de collectie zijn te vinden. Ondanks zijn kleine afmetingen is deze loungestoel zeer comfortabel. De stoel wordt geleverd met zachte zit- en nekkussens.

Dankzij zijn eenvoudige vormgeving is de HAL Lounge Chair geschikt voor in vele interieurs. Het tijdloze design creëert een rustgevend gevoel. Deze fauteuil is leverbaar met bijpassende Ottoman, zodat er een optimaal comfort ontstaat.

Artikelnummer328665
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

^