Vitra Wire Chair LKR stoel

Bewonder een iconisch ontwerp met de Wire Chair LKR van Vitra!

  • Draadconstructie van verchroomd staal
  • Comfortabele zitting en rugleuning
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Zonder kussens ook geschikt voor buiten

€ 585,00
Vanaf € 585,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Vitra Wire Chair LKR stoel is te bestellen in veelvoud van 1

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Vitra Wire Chair LKR stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Vitra Wire Chair LKR stoel

De Vitra Wire Chair LKR is een bewonderenswaardig meubelstuk met een iconisch ontwerp. Met zijn draadconstructie van verchroomd staal straalt deze stoel een moderne en tijdloze esthetiek uit.

De comfortabele zitting en rugleuning bieden een aangename zitervaring en nodigen uit tot ontspanning. De stoel is verkrijgbaar zonder bekleding, met een zitkussen of met een tweedelig zit-en rugkussen. Keuze uit zwart, groen, geel, blauw of wit.

Wat deze stoel nog specialer maakt, is dat hij zonder kussens ook geschikt is voor gebruik buitenshuis. Of het nu op je terras, balkon of in de tuin is, de Vitra Wire Chair LKR kan een stijlvolle toevoeging zijn aan je buitenruimte.

Afmetingen:

Zithoogte: 31,5 cm

Hoogte: 66 cm

Breedte voet: 47,5 cm

Breedte zit: 49 cm

Diepte zit: 46,5 cm

Artikelnummer338137
Vitra

Vitra

Al meer dan 80 jaar is het Zwitserse Vitra, specialist in het creëren van innovatieve design meubelen. De producten worden vervaardigd in samenwerking met de fantastische ontwerpers en vakmensen. Vitra is een echt familiebedrijf en gelooft in lange termijnrelaties met klanten, medewerkers en ontwerpers.

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames

Charles & Ray Eames worden gezien als de belangrijkste ontwerpers van Amerika, de grondleggers van modern design. Ze hebben iconische designproducten ontworpen die voor een groot deel in de collectie van het designmerk Vitra opgenomen zijn. Charles & Ray Eames groeide uit tot een begrip in de designwereld van de twintigste eeuw.

^