Zanotta Derby fauteuil

De Derby fauteuil van Zanotta is een eyecatcher in ieder interieur!

  • Prachtige loungestoel met duo-stoffering
  • Leverbaar met een bijpassende poef
  • In diverse stof- en ledersoorten mogelijk

€ 6.153,00
Vanaf € 6.153,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Zanotta Derby fauteuil
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Zanotta Derby fauteuil

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Noé Duchafour Lawrance

De Derby fauteuil van Zanotta heeft een bijzonder design. Ontwerper Lawrance heeft een contrast bedacht tussen de lederen buitenkant en de stoffen zitting. De fauteuil is uitvoerbaar met een vaste of draaibare voet. Ook is het mogelijk om een bijpassende poef erbij te leveren.

Artikelnummer285106
Zanotta

Zanotta

Zanotta, opgericht in 1954, is in de wereld van Italiaans design één van de meest toonaangevende merken. Oprichter Aurelio Zanotta heeft door zijn inzicht en wonderbaarlijke ondernemerschap van het bedrijf vanaf de jaren '60 naam gemaakt. In een kort tijdsbestek groeide Zanotta uit tot een toonaangevend Italiaans design merk.

^