MDF Italia Random Box kast

Een upgrade van het prijswinnende design van MDF Italia; de Random Box

  • Deze kast doet de naam 'Random' echt eer aan
  • Mooi te combineren met andere kasten, zoals de Random Cabinet
  • Speels uiterlijk door de willekeurige plaatsing van deuren

€ 2.779,00
Vanaf € 2.779,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Random Box kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Neuland Industriedesign

De Random kast van MDF Italia ontworpen door Neuland Industriedesign kent verschillende modellen. Eén van deze kasten is de Box, die de naam 'Random' echt eer aandoet.

De MDF Italia Random Box kast

De Random kasten zijn herkenbaar aan de verticale lijnen en een willekeurige vakverdeling. Deze Random Box kenmerkt zich door de kunst van het weglaten. Dankzij zijn willekeurige indeling van schappen en deuren krijgt deze kast een speelse uitstraling. Het geeft de essentie van het Italiaanse design merk weer; scherp en zacht gecombineerd. De MDF Italia Random Box bestaat uit planken en deurtjes van verschillende afmetingen en staat prachtig bij de Random Cabinet kast. Kortom; combineer en stel uw Random kast samen naar eigen wensen.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte): 81,6 x 35 x 216,3 cm

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden.

Artikelnummer278661
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

^