Cassina 555 Hayama dressoir

Dit mooie dressoir met Japans tintje is nu verkrijgbaar bij Berden

  • Geschikt voor diverse ruimtes in uw interieur
  • Een prachtig design verkrijgbaar in één afmeting
  • Kies uit 5 lakkleuren
  • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en een mooi offerte!

€ 5.009,00
Vanaf € 5.009,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 555 Hayama dressoir
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 555 Hayama dressoir

555 Hayama dressoir met Japans tintje

De Japanse invloed in het ontwerp van dit geometrische design is duidelijk zichtbaar. Net als een Haori, de traditionele Japanse jas gedragen met een kimono, wordt de Hayama gekenmerkt door dezelfde formele snit die speelt met de lijnen en volume. De schuine, brede poten zijn het onderscheidende element van dit eenvoudige en elegante dressoir. De Hayama is zeer geschikt voor in de woon- en eetruimte. Het dressoir is binnenin voorzien van transparante glazen planken die worden afgeschermd door twee deuren.

De Hayama van Cassina

De Hayama ikent één formaat. Het dressoir is verkrijgbaar in gepolijst lak in 5 verschillende kleuren. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen!

Artikelnummer311626
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^