Piure Nex Box kast

De Piure Nex Box staat prachtig in vrijwel ieder interieur

  • Stel met deze variant uw ideale kast samen
  • Het kastprogramma bestaat uit verschillende elementen verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Neem vrijblijvend contact met ons op voor de vele mogelijkheden

€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Piure Nex Box kast
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Piure Nex Box kast

Een bijzonder kastenprogramma dat naar eigen wensen en smaak samen te stellen is. Voor elk interieur een passende kast met de Piure Nex Box kast.

De elementen van de Piure Nex Box kast

De Piure Nex Box is een veelzijdig kastenprogramma waarmee u uw favoriete kast kunt samenstellen. Bovendien zijn de elementen van de Box kast niet alleen zeer verfijnd maar ook perfect afgewerkt.

De Piure Nex Box kast bestaat uit verschillende 'vakken'. Kies voor open vakken, vakken met een klapdeur, vakken met een schuifdeur; de mogelijkheden zijn eindeloos. Door de verschillende elementen naast elkaar plaatsen, creëert u bijvoorbeeld een mooi sideboard.

U kunt de Piure Nex Box uitvoeren met verschillende afwerkingen. Zo stemt u deze geheel af op uw interieur.

Meer weten over de diverse uitvoeringen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Artikelnummer286831
Piure

Piure

Ludger Köhler en Simone Spang richtte in 2006 het bedrijf Piure op in München. De collectie systeemkasten van het Duitse merk staat voor kwaliteit en duurzaamheid in combinatie subtiele eenvoud en verfijning en behoort tot de hoogste vorm van design en kwaliteit door al het overbodige en middelmatige weg te laten.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^