Brokis

De Brokis lampen zijn niet enkel functioneel maar verleggen de grenzen van de hedendaagse design verlichting. Door handgeblazen glas te combineren door verfijnde materialen, zoals marmer, worden de Brokis lampen functioneel en decoratief. Geheel unieke verlichtingsoplossingen voor jouw interieur.

Brokis

Producten 1-20 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 21

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brokis is een Tsjechische premium verlichtingsmerk, dat staat voor design, kwaliteit en opmerkelijk vakmanschap van Boheemse glaskunstenaars. Het ontwerpteam van Brokis bestaat uit Tsjechische en buitenlandse ontwerpers, welke langzaam internationale bekendheid verkrijgen. Brokis biedt de keuze onder andere de keuze uit hanglampen en tafellampen.

Kennis en vakmanschap behouden met Brokis

Jan Rabell richtte in 2006 Brokis op, als platform voor de Boheemse glasproductie. Met als doel om de kennis en vakmanschap te behouden. Met Brokis werden productietechnieken ook verfijnd, sommige werden ook in de jaren stopgezet en andere werden ook nieuw leven ingeblazen. Door de jaren heen heeft Brokis zich al stevig als toonaangevende innovator in de glas verlichting. Zo worden complexe technologieën toegepast.

Brokis lampen bij Berden

Wij hebben bij Berden een gevarieerd aanbod aan hanglampen en tafellampen. Zo kun je jouw onbezorgde jeugd terug halen met de Brokis Memory lamp. De Brokis Muffin tafellamp geeft met de twee materialen een bijzonder contrast. Door de houten voet en de handgeblazen lampenkap straalt vakmanschap vanaf. Welke van de unieke Brokis lampen kies jij? Je haalt een stukje unieke verlichting in huis met een Brokis lamp. Je kunt Brokis lampen bekijken in een van onze vestigingen of neem contact met ons op.

^