Cassina banken

Cassina is al jarenlang bekend vanwege haar unieke ontwerpen en uitzonderlijke kwaliteit. In de loop der jaren hebben de ontwerpers van Cassina een unieke en schitterende collectie weten op te bouwen. Naast de bestaande collectie weten de designers van Cassina elk jaar weer indruk te maken met nieuwe materialen, modellen en kleuren op het gebied van Italiaanse zitmeubelen. Dankzij de vrijheid die alle designer van Cassina genieten weten ze elk jaar nieuwe stukken te presenteren die binnenkort bij je in de woonkamer kunnen staan. Aangezien er veel variatie is in de gehele collectie kun je altijd een juweel van een meubel uitkiezen die past de woonkamer van jouw dromen.

Producten 1-20 van 25

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 25

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Cassina meubels zijn direct leverbaar

Wij van Berden Wonen begrijpen dat je zo snel mogelijk wil genieten van jouw Cassina Design bank. Aangezien wij diverse banken van Cassina op voorraad hebben is dit geen probleem. Het moderne en unieke design van de Cassina 637 Utrecht bank is ontworpen door de alom bekende ontwerper Gerrit Thomas Rietveld. Deze bank valt op aangezien het geen achterpoten heeft, dit maakt de vormgeving uniek maar toch vriendelijk. Daarnaast is deze bank leverbaar in diverse kleuren waardoor hij altijd bij het interieur van jouw dromen past.

Uniek Italiaans design

Kies je voor een Italiaanse design bank voor jouw woonkamer, een fauteuil om in te ontspannen of eetkamerstoelen voor aan jouw eettafel? Wanneer je kiest voor een design meubel van Cassina weet je zeker dat je kiest voor optimaal comfort. De unieke Italiaanse designs zijn dankzij haar elegante en kenmerkende ontwerpen niet alleen een lust voor het oog maar bieden ook nog eens optimaal comfort. In elke woonkamer zijn diverse kleuren en designs mogelijk waardoor je altijd een geschikte bank zult vinden die past bij de woonkamer van jouw dromen. Dankzij de zorgvuldige keuze voor duurzame materialen en het hoogwaardige vakmanschap gaat jouw bank niet alleen jarenlang mee, maar draag je ook nog eens op een positieve manier bij aan een duurzame toekomst.

^