Conform

Conform heeft alle meubelen ontworpen aan de hand van Scandinavisch vakmanschap. Strakke lijnen gecombineerd met tijdloze vormen, hoge kwaliteit en comfort. Conform heeft een breed scala aan (relax)fauteuils in veel verschillende materialen en uitvoeringen.

nieuwe website nieuwe website
Conform

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

9 producten

Van hoog naar laag sorteren

Een Conform fauteuil is niet alleen comfortabel, maar bovendien ook nog eens duurzaam. Design for Life! De fauteuils zijn ontworpen in samenwerking met architecten en designers. Door deze combinatie van vakmanschappen wordt er altijd een hoogwaardig niveau van comfort en design gegarandeerd. Conform meubelen creëren een tijdloze en eigentijdse omgeving,

Ontwerpen van conform

Dit Scandinavische merk ontwerpt fauteuils waar je heerlijk in weg kunt kruipen. De kenmerken van conform zijn designs met strakke lijnen in combinatie met tijdloze vormen, hoge kwaliteit en comfort. De meubels van Conform zijn leverbaar in diverse leer- en stofsoorten. Bij veel modellen kunt je ook zelf het onderstel kiezen, zodat dit perfect afgestemd kan worden met de rest van het interieur. Ook zijn er bijpassende bijzettafels beschikbaar.

Geschiedenis van Conform

Conform is gestart in 1978 in het Deense Holsbybrunn en sindsdien vervaardigt het merk stoelen en heeft het zich hier volledig in gespecialiseerd. De Conform hockers en fauteuils zijn allemaal ontworpen door Scandinavische ontwerpers zoals Jank Ekström, Jahn Aamodt en Lenke Teilmann. Ze zijn leverbaar in verschillende materialen zoals leder, stof maar ook in schapenvacht. De naam van het merk zegt het al; Conform stoelen zitten vooral erg comfortabel. Het bekendste model uit het Conform programma is de Conform Time Out. Echter zijn er daarnaast nog meer dan 20 andere modellen te bestellen!

Het specialisme van Conform

De Zweedse stoelmakers van Conform zijn helemaal gespecialiseerd in het maken van prachtige fauteuils met een oogstrelend design, waarbij de functionaliteit het belangrijkste is. De fauteuils van Conform zien er niet alleen uitnodigend uit, maar als je er op gaat zitten, wil je de stoel echt nooit meer verlaten. De collectie wordt met de hand vervaardigd door meubelmakers die echt passie hebben voor vakmanschap. Je kunt er dus vanuit gaan dat de kwaliteit perfect is.

^