Dutch Originals

Dutch Originals staat voor design van Nederlandse bodem. Ze werken alleen met Nederlandse ontwerpers en producten worden lokaal geassembleerd. De collectie bestaat uit verschillende Nederlandse design klassiekers en nieuwe pareltjes. Deze ontwerpen worden gemaakt met een eerbetoon aan de echte klassieke ontwerpen van W.H. Gispen, Rietveld en meer.
Dutch Originals

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Gispen Classics en Gispen Today

Dutch Originals is een overkoepelende naam voor toonaangevende Nederlandse design meubelen. Het merk is onderverdelen in twee collecties, namelijk Gispen Classics en Gispen Today. Gispen Classics is een collectie met klassieke ontwerpen van W.H. Gispen, Rietveld en Hoffman. Deze modellen zijn Nederlands Erfgoed en worden nog steeds geproduceerd door Dutch Originals volgens de originele ontwerpen. In de collectie Gispen Today wordt er een eerbetoon gegeven aan de originele ontwerpen van W.H. Gispen. Nieuwe meubelen worden ontworpen in deze stijl met de oorspronkelijke waarden.

Over Dutch Originals

Al het meubilair van het merk is ontworpen en gemaakt in Nederland. Ze onderscheiden zich met exclusieve meubels en accessoires die gebaseerd zijn op de originele ontwerpen van W.H. Gispen. Dutch Originals produceert duurzame en tijdloze producten. Ze houden zich ook bezig met het herstofferen van oude klassiekers en geven deze een tweede leven. De meubelen en accessoires zijn tevens vervaardigd uit duurzaam gecertificeerd hout.

Bestel Dutch Originals bij Berden Wonen

Bekijk onze Dutch Originals collectie aan meubelen en accessoires online. Het is ook mogelijk om een bezoek te brengen aan een van onze winkels. Heb je jouw favoriet gevonden? Je kunt gemakkelijk een bestelling plaatsen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Wens je nog advies? Neem dan contact met ons op.

^