FSM

FSM - Frank Sitzmöbel - is onderdeel van de Sede en maakt gestoffeerde meubelen waar je decennia lang van kunt genieten. Wanneer je een meubel aanschaft van FSM dan is dat een lange verbintenis; een vriendschap voor het leven.Vertrouwen en kwaliteit.

nieuwe website nieuwe website
FSM

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

10 producten

Van hoog naar laag sorteren

Zitmeubelen van FSM

Sinds het begin legt FSM de nadruk op perfect en langdurig zitcomfort. Inmiddels worden de meubelen van FSM zonder uitzondering gekenmerkt door extra, zinvolle, comfortgerichte, consumentgerelateerde en designgerichte functies die klanten veel ontspanning en plezier bieden. Op het eerste gezicht zijn deze functies niet direct zichtbaar.

Op de locatie van haar moederbedrijf de Sede in Zwitserland vindt de ontwikkeling en productie van de FSM meubelen plaats. Deze hoogwaardige fabricage is over de grenzen bekend en is een extra garantie voor kwaliteit en duurzaamheid.

FSM relaxfauteuils & andere zetels

Comfortabel zitten doet je op een fauteuil of relaxfauteuil van FSM, zoals de Shelby fauteuil en de Pavo fauteuil. Relaxen is op deze stoelen vanzelfsprekend. Kom helemaal tot rust in uw FSM fauteuil na een lange dag werken of wanneer je wil genieten van een goed boek. Wil je groter genieten van FSM design in huis? Kies dan voor een FSM bank in uw zitkamer, zoals de Sesam bank, een aangename toevoeging voor aan uw interieur. 

FSM filosofie

Niet groot maar juist - dat was altijd het principe van de filosofie van Frank Sitzmöbel. FSM houdt vast aan de essentie en laat zich niet leiden door modieuze stromingen. Zitmeubelen ontwikkelen die meer kunnen dan er alleen goed uitzien. Bijna elk product heeft een kleine technische sensatie, die naast het ontwerp bijdraagt ​​aan comfort. En hoewel FSM zich vast weet te houden aan de beproefde productie, is innovatie een van de doorslaggevende krachten in succes. Innovatief zijn betekent voor FSM een grote bereidheid om te leren en te veranderen. Niet wachten op succes, maar het creëren. FSM maakt met trots mooie en functionele meubels die een bijdrage kunnen leveren aan de levenskwaliteit van mensen.

FSM geschiedenis

Omdat het doel van FSM is dat je met deze zitmeubelen decennialang gelukkig en tevreden bent, heeft FSM onze eisen aan design, comfort en kwaliteit hoger gesteld dan dat in de sector normaal is. Eenpersoonszetels, sofa's of aanbouwprogramma's, het maakt niet uit. Alles is ontworpen voor een lange levensduur. Het design, de techniek en de materialen. Neem bij FSM plaats. Je zult zien dat dit het begin van een wonderbaarlijke vriendschap is.

FSM is een al decennialang bekende en befaamde fabrikant van beklede meubelen met een centraal punt in Bielefeld. Hier worden hoogwaardige zitmeubelen ontwikkeld en wereldwijd selectief verkocht. De FSM producten vind je uitsluitend in het hogere meubelsegment.

Voor de productie gebruikt FSM de productievestiging van de moedermaatschappij De Sede in Zwitserland. Deze kwalitatief hoogwaardige en ambachtelijk gevormde productie is tot over de grenzen bekend en is een bijkomende garantie voor kwaliteit, bestendigheid en lange levensduur.

FSM werd in Sulzbach als familiebedrijf van de familie Frank opgericht en daar werd meer dan twee generaties lang met succes op- en uitgebouwd. Hier werd lang geleden met de eerste op design georiënteerde functiezetel meubelgeschiedenis geschreven. Naast het doorslaggevende succes van deze zetel werd het bijzondere belang van functies in zitmeubelen als belangrijke kwaliteitsfeature erkend en in de loop van de decennia consequent verbeterd en geperfectioneerd. Vandaag onderscheidt zich elk meubel van FSM door bijkomende bijzondere functies, die qua ontwerp uniek en leidinggevend op de markt zijn. Hierdoor onderscheiden de FSM-producten zich duidelijk van de vele imitators op de markt.

In 2000 werd FSM door het op wereldvlak leidinggevende Zwitserse merk de Sede overgenomen. Hierna werd eerst de productie verplaatst - en ondertussen ook de administratieve afdelingen. De centrale werd naar Bielefeld (Nordrhein Westfalen) gebracht. Van hieruit wordt de zelfstandigheid van de zeer succesvolle productontwikkeling en de selectieve verkooppolitiek tot de dag van vandaag verder uitgebreid.

Dit waren de beste voorwaarden om de hoge eisen in het zitcomfort met die in de functionaliteit van de meubels met succes te verbinden en consequent verder uit te bouwen. Sindsdien groeit de afzet van de producten tot boven het gemiddelde van de branche. En jaar na jaar slaagt de firma erin hoge toppen te scheren met alles wat tot dat ogenblik op de markt van zitmeubelen aanwezig was.

FSM en Berden

Berden is officieel dealer van het merk FSM. Je vindt de collectie online op onze website of in een van onze woonwinkels. Wil je een bezoek brengen aan onze woonwinkel op een specifiek FSM meubel te bekijken of het zitcomfort te ervaren? Neem voor het bezoek contact met ons op, wij adviseren graag in welke woonwinkel jij jouw favoriete model kunt vinden. Wij hebben niet in iedere showroom het volledige assortiment in de winkel. Heb je jouw keuze al kunnen maken? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of plaats je order direct online.

^