Interlübke

Durf, vrijheid en plezier. Dat zijn de drie sleutelwoorden voor deze in 1937 opgerichte meubelfabriek. Interlübke durft het aan om minimalistisch design met een tijdloze uitstraling te maken. Vrijheid betekent voor hen eenvoud omarmen en veelheid bieden. Plezier is voor Interlübke de passie voor oprecht Duits vakmanschap. Interlübke is de specialist voor hoogwaardige slaapkamers met kastsystemen en bedden van hoge kwaliteit.

nieuwe website nieuwe website
Interlübke

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Bekijk de strak vormgegeven Interlübke Cube kast, Interlübke Collect kast en Interlubke Lilu wandkast op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

Maatwerk van Interlübke

Interlübkes grote keuze aan beddensystemen biedt ongewoon, scherp ontwerp met compromisloos comfort. De bedden zijn nagenoeg custom-made. Je kunt bij elk specifiek ontwerp namelijk kiezen uit tal van kleuren, afmetingen en materialen. Het is zelfs mogelijk om een ligsysteem te installeren waardoor je de nacht tot een tijd van échte rust voor je lichaam maakt.

Ook de kastsystemen zijn zelf samen te stellen. De enige voorwaarde is dat je ruimte hebt in je kamer, verder zijn de mogelijkheden eindeloos. De designmeubelen van Interlübke kun je volledig aanpassen aan je eigen persoonlijke stijl en wensen. Zodoende biedt Interlübke jou maximale individualiteit en flexibiliteit in het ontwerpen van jouw meubels. Het resultaat is perfecte harmonie in huis, Interlübke kent immers geen compromis. Ambachtelijk vakwerk zorgt er vervolgens voor dat jouw wensen werkelijkheid worden.

Interlübke meubels bij Berden

Wij hebben een ruim aanbod van Interlübke meubels beschikbaar. Zoals het uiterst comfortabele Interlübke Jalis bed. Voorzien van een boxspringbodem die lijkt op een groot kussen dat boven de grond zweeft. Met dit moderne design kom je heerlijk tot rust.

Voor de woonkamer kies je de Interlübke Studimo kast. Een veelzijdig kastensysteem met deuren, laden, kleppen en schuifdeuren naar wens. Uiteraard beschikbaar in verschillende afmetingen is deze kast volkomen functioneel met een prachtig karakter.

Of bekijk het Interlübke Mell dressoir. Een prachtig dressoir bestaande uit verschillende elementen met mooie lineaire vormen die naar hartenlust gecombineerd kunnen worden. Te voorzien van verschillende kleuren is dit dressoir volledig af te stemmen op de rest van je interieur.

^