Leolux Salontafels | functioneel elegante stillevens

Luxe meubilair gemaakt in het zuiden van Nederland uitgedrukt in een moderne meubellijn. Zo kan je de Leolux collectie beschrijven. Als logisch gevolg zijn de salontafels een tintje overgang tussen Mondriaan naar Gaudi. Het speelse van verschillende combinaties in een centrale locatie wordt naar voren gebracht in de salontafels.

Buiten de standaardregels van de conventionele salontafels hebben de ontwerpers kunststukken geleverd die het omringende meubilair siert.

Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

6 producten

Van hoog naar laag sorteren

Fantasierijk en sierlijk stabiel

Leolux heeft een speelse oplossing op gevonden op verticale uitbreiding van ruimte door objecten aan elkaar te koppelen. Dit komt sterk naar voren in de vorm van de Leolux Tampa. Met overlappende tafelbladen of juist wat meer ruimte. Hierbij is extra aandacht gegeven aan de personalisatie. Rond, organisch, ovaal of eivormig zijn de keuzes voor het tafelblad. Door deze natuurlijke uitdrukking en de vrijheid van keuze voor het tafelblad tussen eikenhout en keramiek met een rijke palet aan kleuren combinaties ontstaat de persoonlijke aanraking.

Ondubbelzinnig in dienst van jouw comfort

Wanneer de tafels een geheel dienen te vormen wordt het combineren een uitdaging. Als aandachtstrekker, centraal gelegen in de meeste woonkamers dient de salontafel de omgeving als rustende en betrouwbare factor. Soms kan het zo zijn om objecten hoger te plaatsen dan de rest. De bijzettafel vaak de meest gangbare oplossing als de salontafel al present is.

^