Leolux Liliom salontafel

Een van de nieuwe toppers uit de collectie van Leolux: de Liliom salontafels!

  • Natuurlijke accenten
  • Past in vrijwel ieder interieur
  • Leverbaar in driezijdige of vierzijde vorm
  • Keuze uit een kleine of grote versie

€ 425,00
Vanaf € 425,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Leolux Liliom salontafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Leolux Liliom salontafel

De Leolux Liliom salontafels hebben een mooi, dynamisch design. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Dankzij deze verschillende afmetingen en hoogten kunt u de tafeltjes gemakkelijk over elkaar schuiven, waardoor u ruimte bespaart en uw kamer een opgeruimde look krijgt. De tafels zijn met verschillende tafelbladen verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen uit gelakt MDF, keramiek, massief eikenhout of notenhout. Stel uw favoriete salontafel samen. De bladen zijn in driehoekige of vierkante vorm verkrijgbaar. De tafel is daarnaast ook nog verkrijgbaar als XL-versie! Afmetingen (lengte x breedte x hoogte): 83 x 88 x 35-40-45 cm 81 x 88 x 35-40-45 cm 86 x 133 x 35-40-45 cm 41 x 44 x 54-60,5 cm

Artikelnummer278442
Leolux

Leolux

Leolux, opgericht als de Zuid-Nederlandse Clubmeubel-fabriek, is al meer dan acht decennia een vaste waarde in Europees design. In al die jaren is Leolux uitgegroeid tot een internationale speler, die een herkenbaar eigen handschrift combineert met kwaliteit en comfort. Sinds een aantal jaar is het merk Pode ook onderdeel van Leolux.

^