Linteloo fauteuils | luxurieus genieten

In 1994 begon Jan te Lintelo vanuit zijn passie voor design en meubels met de creatie van de Linteloo-collectie. Later sloot zijn levenspartner Lars Nikolajsen zich aan en voor hen allebei stonden comfort en luxe wonen vanaf het begin centraal. Ze lieten niets in de weg staan om een collectie op te bouwen die uitdrukking geeft aan hun manier van leven: geen beperkingen, maar juist vrij en groothartig leven. Bij Linteloo draait alles om comfort en levensvreugde en dat zie je onmiddellijk terug in hun prachtige fauteuils.

Bekijk de heerlijke Linteloo Dario fauteuil op onze website of kom gezellig langs in een van onze showrooms. Heb je vragen over dit merk of kun je een artikel niet terugvinden op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op.

1 product

Van hoog naar laag sorteren

1 product

Van hoog naar laag sorteren

Comfortabele Linteloo fauteuils

Een fauteuil of armchair is per definitie een comfortabele stoel met twee rustplaatsen voor de armen. Bij Linteloo is een fauteuil niet alleen dat, maar veel meer. Linteloo biedt een veelzijdige collectie fauteuils, allemaal met hun eigen onderscheidende karakter. Gestoffeerd in stof of leer van jouw keuze, wordt het je perfecte rustplaats, precies afgestemd op jouw smaak.

Luxurieuse Linteloo fauteuils

Door samen te werken met nationale en internationale topontwerpers wil Linteloo jou de ultieme ervaring bieden van een luxe leven. Verder zorgen de beste fabrikanten ter wereld ervoor dat Linteloo fauteuils van hoogwaardige kwaliteit zijn. Bovendien zijn de ontwerpen uiterst zorgvuldig tot stand gekomen met het idee dat de fauteuils nu prachtig moeten zijn, maar dat ze tevens de tand des tijds moeten doorstaan. Luxe kent geen tijd en comfort is altijd welkom.

Zoals de heerlijk zachte Linteloo Florian fauteuil met organische rondingen en ultiem zitcomfort. Naar wens samen te stellen met keuze uit verschillende stof- en leersoorten. Verder is de Florian leverbaar met bijpassende poef voor extra comfort. Of de elegante Linteloo Metropolitan fauteuil met een prachtig tijdloos design. Deze fauteuil heeft zijn extra comfort te danken aan de armleuningen die iets naar buiten zijn geplaatst. Ook de Linteloo Dario fauteuil straalt op en top luxe en comfort uit. Elegante rondingen en strakke lijnen nodigen uit om heerlijk te ontspannen.

^