MDF Italia stoelen

MDF Italia heeft een prachtige serie, sterke en functionele collectie stoelen ontworpen. We hebben het nu over de Flow Slim serie. De kenmerken die bij deze serie stoelen past, zijn de kenmerken sterk en slim. Deze stoelen passen in ieder geval in elk interieur en in elke ruimte. Zo kun je de stoelen gebruiken aan de eettafel of in de vergaderkamer. Of schaf een mooie stoel van MDF Italia aan voor op je kantoor. Je kunt uit meerdere opties kiezen voor het onderstel. Ook kun je een mooie kleur uitkiezen voor de stoel en ook de bekleding kun jij zelf uitkiezen. Zo kun je de stoel dus helemaal naar wens samenstellen.

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

20 producten

Van hoog naar laag sorteren

Comfortabel zitten met MDF Italia

De stoelen van MDF Italia zorgen er in ieder geval voor dat jij lekker zit, want dat is natuurlijk het belangrijkste. Elke MDF Italia stoel zorgt er op zijn eigen manier voor dat jij comfortabel kunt zitten: de ene stoel maakt dit waar met een slede onderstel, de andere stoel met naturel eiken poten. Wil jij graag een stoel met een armleuning, die in vrijwel elk interieur past? Ga dan voor de Achille Armchair. Deze stoel heeft een tijdloos en universeel design en de stoel is in meerdere kleuren verkrijgbaar. Het frame is gemaakt van metaal.

Liever een zachte stoel? Dan is de Aïku Soft stoel perfect. Een extra comfortabele eetkamerstoel met een gewatteerde schaal. Het design is strak en je kunt de stoel helemaal naar wens samenstellen. Zo kun je kiezen uit meerdere stoffen en leersoorten en ook de onderstellen kun je naar wens samenstellen. Zo krijg je dus helemaal een stoel hoe jij die graag hebben wilt en zo past de stoel in elk geval perfect bij je eigen interieur. Ook is deze stoel gemakkelijk stapelbaar, wat wellicht handig kan zijn als je de stoelen niet altijd gebruikt en weer op wilt bergen na gebruik. Je kunt ze gemakkelijk stapelen zonder dat ze beschadigen.

^