Willisau

Willisau Switzerland maakt al meer dan 85 jaar meubelen van uitstekende kwaliteit. Sinds 1928 gaan zij ambachtelijk te werk met hoogwaardige materialen om de meest prachtige stoelen en tafels te maken. Het merk staat voor design, innovatie en techniek. Diverse designprijzen en onderscheidingen bewijzen de kracht van de collectie van Willisau.
nieuwe website nieuwe website
Willisau

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

3 producten

Van hoog naar laag sorteren

Willisau tafels

Een eettafel mag niet missen in een interieur. Met een tafel van Willisau creëer je een centraal punt in jouw huis. Een tafel is namelijk zoveel meer dan een plek om aan te eten. Het is vaak ook een plek waar je samenkomt met vrienden en familie. Het is daarom ook belangrijk dat een tafel genoeg plaats biedt, wanneer je deze ruimte nodig hebt. Misschien heb je een kleiner interieur, dan mag een kleine tafel ook aandacht trekken in jouw interieur. In de collectie van willisau vind je diverse tafels die uitvoerbaar zijn in allerlei afmetingen.

Hoge kwaliteitsnormen

Willisau maakt gebruik van het kwaliteitslabel “création suisse”. Het label staat voor hoge kwaliteit en een hoog creatief potentieel. Meubelen die in Zwitserland worden geproduceerd, ontworpen en ontwikkeld zijn uit binnenlandse materialen, mogen het label gebruiken. Deze strenge productienormen zorgen ervoor dat de hoogste kwaliteit wordt bereikt.

Bestel Willisau bij Berden Wonen

Bekijk de collectie Willisau meubelen online of breng een bezoek aan een van onze winkels. Wij zijn officieel dealer van het merk, hierdoor kunnen we alle meubelen uit de collectie van Willisau leveren. Heb je al een keuze kunnen maken? Vraag een offerte aan voor jouw favoriete tafel.
^