BerdenSamen creëren wij familiegeluk!

Samen creëren wij familiegeluk voor onze klanten, medewerkers en partners. Als echt familiebedrijf weten we hoe belangrijk en intens die speciale momenten van geluk en verdriet in het leven zijn. Binnen ons bruisende warenhuis werken wij iedere dag weer om die speciale momenten van onze klanten nog intenser te laten beleven of juist net dat steuntje in de rug te zijn. Op ieder belangrijk moment in je leven creëren wij dat extra beetje familiegeluk.

Familiegeluk
Berden Clubactie

Berden Clubactie

Met de Berden Clubactie spaart jouw vereniging voor leuke extra’s in de clubkas. Dit bedrag kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld nieuwe clubtenues, materialen maar ook voor evenementen.

Berden & Het Goed

Berden & Het Goed

In veel gevallen worden bij nieuwe aankopen oude meubels overbodig. Dit zijn vaak meubels die nog in goede staat verkeren. Om te voorkomen dat deze goede meubelen weggegooid worden, werken wij samen met Het Goed.

Samen helpen we de Sint!

Samen helpen we de Sint!

Sinterklaas is voor de meeste gezinnen een groot feest, maar dit is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Voor gezinnen die het minder breed hebben zamelt Berden samen met stichting 1 klein gebaar daarom speelgoed in.

De Berden Voorjaarsloop

De Berden Voorjaarsloop

De Berden Voorjaarsloop: het op één na grootste loopsportevenement in Noord-Limburg, georganiseerd door Scopias Atletiek in Venlo. Elk jaar drie weken voorafgaand aan de Venloop.

^