Extremis Tiki kruk

Een multifunctionele kruk is de Tiki van Extremis met minimalistisch design

  • Verkrijgbaar als lage, middel en hoge variant
  • Met zitje in staal of eiken hout
  • Makkelijk op te bergen doordat de kruk stapelbaar is
  • Informeer naar onze scherpe prijs voor uw favoriet!

€ 321,00
Vanaf € 321,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Extremis Tiki kruk
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Extremis Tiki kruk

Tiki is de ideale barkruk voor een feestje, zowel binnen- als buitenshuis. Het stalen onderstel in combinatie met het zitje geven het design een puur en ongecompliceerd silhouet.

De multi-inzetbare Tiki kruk van Extremis

De zitting van de Tiki is verkrijgbaar in staal, in een gelijke kleur als het onderstel: wit of zwart, of in eiken voor een stijlvolle twist. De kruk met minimalistisch design biedt zitcomfort en ondersteuning aan vermoeide voeten. Optioneel te voorzien van een rugsteun. De Tiki is ook nog eens erg praktisch doordat deze stapelbaar is en dus weinig ruimte in beslag neemt. Verkrijgbaar als lage, middel of hoge variant.

Heeft u reeds een voorkeur voor een uitvoering, laat het ons weten. Wij kunnen u vrijblijvend een mooie offerte aanbieden. Ook voor meer informatie kunt u onze adviseurs bereiken!

Artikelnummer 316537
Extremis

Extremis

Extremis is een Belgisch designmerk, dat bekend staat om haar outdoor collectie. Dirk Wynants heeft dit merk opgericht en zijn filosofie op design en bourgondische levensstijl bepalen dan ook het DNA van Extremis. Extremis heeft inmiddels vele prijzen gewonnen voor de designs die op ecologisch verantwoorde wijze geproduceerd worden.

Dirk Wynants

Dirk Wynants

Dirk Wynants is een Belgische designer. Voor hem is het kenmerkend dat de focus ligt op het verbeteren van de wereld en zijn bourgondische levensstijl. Dit combineert hij met een groot gevoel voor stijl en vormgeving. Hij heeft diverse bekende ontwerpen op zijn naam staan waarin het bourgondische leven sterk naar voren komt.

^