Kartell A.I. Stool Light H65

De Nieuwste Toevoeging aan de A.I. Familie - De Kartell A.I. Stool Light

  • Kies uit drie kleuren
  • Vervaardigd van gerecycleerd thermoplastisch technopolymeer
  • Zowel binnen als buiten te gebruiken

€ 195,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Kartell A.I. Stool Light H65 grijs
€ 195,00
Kartell A.I. Stool Light H65 zwart
€ 195,00
Kartell A.I. Stool Light H65 wit
€ 195,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kartell A.I. Stool Light H65
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kartell A.I. Stool Light H65

Ontdek de nieuwste toevoeging aan de collectie van Kartell: de Artificial Intelligence barkruk, ontworpen door Philippe Starck. Deze rugloze kruk is vervaardigd van gerecycled thermoplastisch technopolymeer, versterkt met minerale vulstof en afgewerkt met een soft touch-behandeling. Zowel het materiaalgebruik als het productieproces zijn duurzaam, waardoor met één mal verschillende modellen kunnen worden geproduceerd. De barkruk is verkrijgbaar in diverse hoogtes en drie verschillende kleuren.

Afmetingen:

B32 x D32 x H65 cm

Artikelnummer341543
Kartell

Kartell

In 1949 werd het merk Kartell opgericht met de gedachte een onderscheidend product te realiseren dat het label ‘Made in Italy’ zou belichamen. Verschillende tijdloze klassiekers worden in Italië door Kartell zelf geproduceerd worden. Kartell design draagt het label ‘Made in Italy’ dan ook met trots.

^