Kartell Masters Stool H65

Ontdek de veelzijdige Kartell Masters kruk!

  • Geschikt voor zowel binnen- als buitenruimtes
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren
  • Gemaakt van duurzaam polypropyleen

€ 414,00
Levertijd op aanvraag
Kies je uitvoering arrow
Kartell Masters Stool H65 grijs
€ 414,00
Kartell Masters Stool H65 wit
€ 414,00
Kartell Masters Stool H65 saliegroen
€ 414,00
Kartell Masters Stool H65 zwart
€ 414,00
Kartell Masters Stool H65 roestoranje
€ 414,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Kartell Masters Stool H65
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Kartell Masters Stool H65

De Kartell Masters Stool, vervaardigd uit polypropyleen, is een veelzijdig meubelstuk dat perfect past bij een barhoogte tussen 90-95 cm. Verkrijgbaar in wit, roestoranje, saliegroen, zwart en grijs, voegt deze barkruk stijl toe aan elke ruimte, zowel binnen als buiten. De unieke buisvormige rugleuning combineert ontwerpelementen van Arne Jacobs, Eero Saarinen en Charles Eames, resulterend in een eigentijdse esthetiek die in 2010 werd bekroond met de Good Design Award. Gemaakt van duurzaam kunststof, is deze barkruk stevig en gemakkelijk te onderhouden.

Afmetingen:

ZH65 x B49 x D52 cm

Artikelnummer341577
Kartell

Kartell

In 1949 werd het merk Kartell opgericht met de gedachte een onderscheidend product te realiseren dat het label ‘Made in Italy’ zou belichamen. Verschillende tijdloze klassiekers worden in Italië door Kartell zelf geproduceerd worden. Kartell design draagt het label ‘Made in Italy’ dan ook met trots.

^