HAY About a Chair AAC 52 bureaustoel

De AAC 52 is een prachtige bureaustoel met een minimalistisch design!

  • Functionele designstoel
  • Ideaal voor op kantoor of meetingruimten
  • De kuip is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan eventueel gestoffeerd worden
  • Verstelbaar onderstel

€ 589,00
Vanaf € 589,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de HAY About a Chair AAC 52 bureaustoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

HAY AAC/AAS | 20% korting

Profiteer van 20% korting op alle AAC- en AAS-modellen - HAY's tijdloze en veelzijdige collectie, die is bijgewerkt in nieuwe kleuren en gemaakt van 100% gerecycled plastic. De actie loopt van 14 september t/m 15 oktober 2023.

Klik hier voor de actievoorwaarden

Designer: Hee Welling

De About A Chair AAC52 is een bijzondere toevoeging aan de befaamde 'About a'-serie van HAY. De AAC52 heeft een vijfpotig onderstel met zwenkwielen, waardoor hij perfect is als bureaustoel. Ook is het onderstel in hoogte versttelbaar. Door de herkenbare, minimalistische vormgeving van HAY zal deze stoel perfect staan op vele werkplekken.

De zitschaal is gemaakt van polypropyleen en is verkrijgbaar in een groot scala aan kleuren. Het is mogelijk om de stoel met een ingebouwd zitkussen uit te voeren. De stoel is ook uitvoerbaar als volledig gestoffeerde variant. Het aluminium onderstel kan gepolijst en met een zwarte of witte poedercoating geleverd worden.

Heeft u interesse in deze prachtige bureaustoel en wilt u kennismaken de mogelijkheden? Vraag dan een offerte aan!

Artikelnummer325245
HAY

HAY

HAY is een Deens designmerk dat in 2002 is opgericht. In deze 20 jaar is het uitgegroeid tot een bekend en populair merk in de design wereld. Binnen HAY laat men zich voornamelijk inspireren door Deense meubels uit de jaren ‘50 en ‘60. HAY werkt samen met zowel gevestigde als nieuwe ontwerpers om de collectie samen te stellen.

^