Arco Ease stoel

De Arco Ease stoel geeft het begrip comfort een upgrade!

  • Eetkamerstoel met een uitmuntend zitcomfort
  • Past perfect in vele interieurs
  • Stel naar wens samen

€ 914,00
Vanaf € 914,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Ease stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Ease stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich

De Arco Ease is een van de meest comfortabele stoelen uit de collectie van dit Nederlandse topmerk. De stoel heeft een rugleuning die als een soort vingers uitgevoerd zijn. Deze vormen zich geheel naar uw lichaam en maken van de Ease de perfecte stoel aan uw eetkamertafel. Leun heerlijk achterover en tafel lang na met uw vrienden of familie. De kuip is te bekleden in verschillende stof- en leersoorten. Het is mogelijk om de zitting van de stoel in een andere kleur uit te voeren dan de rugleuning. Voor het onderstel kunt u kiezen uit vele mogelijkheden; van een mooie slede of 4-teens centrale voet (vast of op wielen) tot een massief eikenhouten pootonderstel (vast of draaibaar). Alle onderstellen zijn in diverse (kleur)afwerkingen beschikbaar. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Afmetingen (breedte x diepte x totale hoogte):

61 x 59 x 85 cm

Artikelnummer279271
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich zijn een Duits-Engels ontwerpersduo dat zes jaar lang vanuit Frankrijk heeft samengewerkt. Dit was een nauwe werkrelatie die vergeleken kan worden met het traditionele leerling-meester systeem bij een gilde. Jonathan heeft veel ervaring opgedaan, waarbij hij alles uit de eerste hand heeft geleerd.

^