Arco Home-Work eetkamerstoel

De Home-work is een duurzame, flexibele stoel voor elke ruimte

  • Ruim assortiment aan stof en leder
  • Verkrijgbaar met of zonder wieltjes
  • Makkelijk opnieuw te bekleden

€ 950,00
Vanaf € 950,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Home-Work eetkamerstoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Home-Work eetkamerstoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Home-Work is de ideale oplossing voor een flexibele werk- en leefomgeving. Geïnspireerd door de behoefte aan comfort en mobiliteit thuis én op kantoor, biedt deze stoel het beste van beide werelden. Met of zonder wielen, het combineert de bewegingsvrijheid van een kantoorstoel met het comfort en de warmte van thuis. Wat Home-Work echt onderscheidt, is zijn aandacht voor duurzaamheid. Gemaakt van 95% hernieuwbare materialen, minimaliseert het de impact op het milieu. Bovendien is de stoel gemakkelijk te herstofferen, wat de levensduur verlengt.

Afmetingen:

L57 x B54 x H79 cm

Artikelnummer342172
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

^