Arco Sketch Regular stoel

De Arco Sketch Regular is de ideale stoel; past niet alleen perfect in de eethoek, maar ook op kantoor!
€ 1.138,00
Vanaf € 1.138,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Arco Sketch Regular stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Arco Sketch Regular stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Jonathan Prestwich

De Arco Sketch Regular is een klassieke kuipstoel met een hedendaags tintje. De ronde, slanke kuip vormt zich naar uw lichaam en biedt een heerlijk zitcomfort. Deze kuip kunt u bekleden met verschillende stof- en leersoorten of een combinatie hiervan. Er zijn voor de Sketch ook verschillende onderstellen verkrijgbaar. U kunt kiezen uit een slede, een centrale voet op pootjes of wieltjes in verschillende afwerkingen. Stel uw favoriete stoel samen.

Afmetingen (breedte x diepte x hoogte):
61 x 58,5 x 82,5 cm

Artikelnummer279275
Arco

Arco

Arco is een familiebedrijf uit Winterswijk. Al vier generaties lang staat vakmanschap en de liefde voor hout centraal. Arco maakt producten met een maatschappelijke relevantie die de negatieve impact op de planeet beperken. Het bedrijf streeft ernaar om traditioneel vakmanschap naar het vakmanschap van de 21e eeuw te vertalen.

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich

Burkhard Vogtherr & Jonathan Prestwich zijn een Duits-Engels ontwerpersduo dat zes jaar lang vanuit Frankrijk heeft samengewerkt. Dit was een nauwe werkrelatie die vergeleken kan worden met het traditionele leerling-meester systeem bij een gilde. Jonathan heeft veel ervaring opgedaan, waarbij hij alles uit de eerste hand heeft geleerd.

^