Artifort Jima Highback stoel

Een comfortabele toevoeging aan de Jima collectie van Artifort is deze Jima Highback!

  • Leverbaar in 4 uitvoeringen
  • Diverse stofferingen mogelijk, waaronder duo-stoffering
  • Een stoel met heldere lijnen
  • Informeer daar de mogelijkheden of vraag een offerte aan!

€ 993,00
Vanaf € 993,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Jima Highback stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer Patrick Norguet

De Artifort Jima Highback stoel is een nieuwe editie die werd toegevoegd aan de onlangs geïntroduceerde Jima familie. De Jima stoel met strakke lijnen is een expressieve stoel die in verschillende werelden past, zoals kantoor, maar zeker ook in huis. Een bijzonder detail is de gestoffeerde rug van de Jima, die in een vloeiende lijn via de armen helemaal doorloopt tot onder de zitting van de stoel. Het zitkussen lijkt hierdoor te worden omarmt en biedt maximaal comfort.

De comfortabele Artifort Jima Highback stoel

Het binnenframe van de stoel bestaande uit staal en hout is omhuld met een comfortabel schuim. De stoel is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen:

  • op een elegante draaibare aluminium star-base
  • een in hoogte verstelbaar, draaibaar 5-teens onderstel met wielen
  • een stalen vierpoot
  • een essenhouten vierpoot

Verder heeft u de keuze uit diverse bekledingen. Duo-stoffering behoort binnen één stofsoort ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Onze adviseurs staan voor u klaar!

Artikelnummer320598
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^