Bert Plantagie Flip stoel

De Flip eetkamerstoel is een elegante en speelse stoel van Bert Plantagie.

  • Verkrijgbaar in twee uitvoeringen.
  • Armleuning is te bekleden met een armlegger hoes, baggy of hout.
  • Onderstel in meerdere kleuren te verkrijgen.

€ 0,00
Vanaf € 496,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Bert Plantagie Flip stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De elegante eetkamerstoel Flip van Bert Plantagie. De stoel heeft een geweldig zitcomfort en is verkrijgbaar in alle stof- en leersoorten of een duo stoffering. De Flip is ontworpen door Jan Jannes Dijkstra. Het design is ontworpen als speelse eetkamerstoel, die men lijkt te omarmen. De stoel is licht van gewicht, maar is ook zeker comfortabel.

De stoel is verkrijgbaar met- of zonder armleuningen, deze armleuningen zijn op verschillende manieren te bekleden. Zoals de armlegger hoes, armlegger baggy en armlegger hout. Ook zijn er twee uitvoeringen van de Flip mogelijk: een stoel zonder arm of met open arm, en statief zonder arm of met open arm. Het onderstel is in standaard of niet standaard Bert Plantagie lakkleuren te verkrijgen

Artikelnummer324882
Bert Plantagie

Bert Plantagie

Bert Plantagie is een oer-Hollands design merk dat kwaliteitsmeubelen levert. In de collectie van Bert Plantagie vind je tijdloze meubelen die tegelijkertijd ook eigentijds zijn. Het merk werkt samen met getalenteerde designers als Stefan Steenkist, Frans Schrofer, Thijs Smeets en Hans Daalder!

^