Carl Hansen CH23 stoel

Prachtige CH23 stoel van Carl Hansen

  • Verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en afwerkingen
  • Eén van de eerste ontwerpen van Hans J. Wegner
  • Ergonomisch verantwoord en bijzonder artistiek ontwerp
  • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en vraag een offerte op

€ 882,00
Vanaf € 882,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen CH23 stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Carl Hansen CH23 stoel

Design: Hans J. Wegner

De CH23 stoel was een van de eerste modellen die in 1950 werd ontworpen door Wegner. De stoelen die hij ontwierp waren niet alleen een uniek item, er werd ook meteen een nieuwe standaard gezet.
Hoewel de CH23 stoel op het eerste oog een eenvoudig ontwerp lijkt, is niets minder waar. Voorzien van verfijnde details, een uniek handgeweven zitting en gebogen achterpoten voor optimale stabiliteit kenmerken de CH23 stoel.

U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen en housoorten bij de CH23 stoel. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden!


Afmetingen:
Breedte: 50,3 cm
Zithoogte: 44,5 cm
Totale hoogte: 78,6 cm
Diepte: 50,3 cm

Artikelnummer314645
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^