Carl Hansen E005 Embrace stoel

De E005 van Carl Hansen & Son heeft een prachtig en zeer comfortabel design!

  • De organische materialen en zachte vulling geven de stoel veel comfort
  • Leverbaar in diverse houtsoorten en afwerkingen
  • Te bekleden in verschillende stof- en leersoorten
  • Neem voor meer info of een scherpe offerte vrijblijvend contact op

€ 1.995,00
Vanaf € 1.995,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Carl Hansen E005 Embrace stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer EOOS

Een samenwerking tussen Carl Hansen & Søn en EOOS heeft ervoor gezorgd dat deze mooie E005 Embrace Armchair werd geïntroduceerd in 2015.

De comfortabele E005 Embrace fauteuil

De stoel biedt een zeer goed comfort door de combinatie van zachte, organische materialen met armleuningen. De fauteuil zorgt voor een echt stukje design voor in elke interieur.

Berden & Carl Hansen

Bent u benieuwd naar wat de Embrace allemaal te bieden heeft of wenst u een scherpe offerte voor uw favoriete uitvoering? U kunt vrijblijvend contact opnemen met onze interieuradviseurs.

Artikelnummer315646
Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn staat voor uitstekend vakmanschap; meubilair van hoge kwaliteit tegen een redelijke prijs. Tot op de dag van vandaag blijft Carl Hansen & Søn bouwen aan dit eenvoudige en sterke idee. Ze combineren traditionele houtbewerkingstechnieken met de nieuwste technologie om meubelen van blijvende waarde te produceren.

^