Cassina 055 Capitol complex stoel

Dit is de eetstoel 055 Capitol Complex van Cassina

  • Een heruitgave van een krachtig design
  • Kenmerkend is het omgekeerde "V" onderstel
  • Verkrijgbaar in Teak, naturel of zwart eiken
  • Vraag vrijblijvend meer informatie aan voor deze mooie eetkamerstoel!

€ 1.681,00
Vanaf € 1.681,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Cassina 055 Capitol complex stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Cassina 055 Capitol complex stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Eerbetoon aan Pierre Jeanneret

Stoel 055 Capitol Complex van CassinaDeze stoel, te vinden in de kantoren van het secretariaat, is een van de meest herkenbare van het Capitol Complex van Chandigarh. De onafhankelijke delen inclusief de zijstangen in een omgekeerde "V" die de armleuningen ondersteunt, zijn allemaal gemaakt van massief hout. De geweven rugleuning en zitting, gespannen over het houten frame, zijn elementen die veel voorkomen in het gebied, net als het gebruik van teak.

De uitgebreide collectie: Capitol ComplexNet als de bekendere bureaustoel, is deze armloze stoel te herkennen aan de omgekeerde "V", die in dit geval korter is omdat deze zich niet uitstrekt tot de armen. In plaats daarvan wordt de nadruk gelegd op de zit- en rugleuning in Weens geweven riet. Naast deze eetkamerstoel en de bureaustoel bestaat er ook een zeer comfortabele Capitol Complex fauteuil. De heruitgave dit krachtige Cassina design biedt de klassieke versie in teak, en twee versies in natuurlijk en gebeitst zwart eiken.

Voor meer informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen!

Artikelnummer311504
Cassina

Cassina

Cassina staat al decennialang bekend om uitzonderlijke ontwerpen van fantastische kwaliteit. In de loop der jaren heeft Cassina een collectie opgebouwd met ontwerpen van de beste designers. Cassina weet ieder jaar weer indruk te maken met nieuwe modellen, materialen en kleuren op het gebied van hoogwaardige Italiaanse zitmeubelen.

^