COR Cordia Plus bureaustoel

De Cordia Plus is een luxe bureaustoel!

  • Perfect voor op het (thuis)kantoor
  • Uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten
  • Met prachtige beschermende details
  • Uitvoerbaar met een 4- of 5-potig onderstel

€ 3.096,00
Vanaf € 3.096,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de COR Cordia Plus bureaustoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
COR Cordia Plus bureaustoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

De Cordia Plus stoel is de hoogvaardige vergader- en bureaustoelenserie uit de Cordia-famillie. Met een bredere zitting en versterkte stoffering in de arm- en rugleuning is deze stoel niet alleen perfect voor zakelijk gebruik, maar ook in het thuiskantoor.

Deze luxe bureaustoel komt met een 4-potig onderstel of een 5-potig onderstel met wielen. De stoel is uitvoerbaar in diverse stof- en ledersoorten.

Artikelnummer325715
COR

COR

COR is een Duits familiebedrijf dat is opgericht in het jaar 1954. COR is het Latijnse woord voor hart en door de jaren heen is het hart steeds meer centraal gaan staan binnen COR. Leven is een echte aangelegenheid van het hart net als de meubels die het bedrijf maakt om comfortabel te kunnen leven.

^