Flexform Hera stoel

De Flexform Hera fauteuil is een blikvanger in ieder interieur!

  • Een elegant design
  • Uitnodigende en warme uitstraling
  • Ultiem zitcomfort gegarandeerd
  • Geheel naar eigen wens samen te stellen

€ 1.577,00
Vanaf € 1.577,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Flexform Hera stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Flexform Hera stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Antionio Citterio, 2018

De Flexform Hera is een elegante eetkamerstoel die speciaal is ontworpen voor gebruik in woon- en horecagelegenheden. De stoel beschikt over een heerlijk zacht zitcomfort en een uitnodigende uitstraling. De Flexform Hera stoel is een echte blikvanger in ieder interieur. De Hera is ook verkrijgbaar als fauteuil.

De stoel Hera zelf samenstellen

De stoel is beschikbaar in verschillende stof- en ledersoorten, en in diverse kleuren. Daarnaast heeft u de keuze uit twee uitvoeringen en twee onderstellen. Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Flexform Hera stoel samen te stellen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)

78 x 48 x 57 cm

78 x 54 x 61 cm

85 x 48 x 57 cm

74 x 54 x 59 cm

Artikelnummer298581
Flexform

Flexform

Flexform is een Italiaans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot een waar design merk. De eerste collectie, die in 1970 werd gepresenteerd, werd een groot succes. Deze collectie was voor die tijd baanbrekend. Namen als Joe Colombo, Cini Boeri, Sergio Asti en Rodolfo Bonette hebben zich verbonden aan deze collectie.

Antonio Citterio

Antonio Citterio

Antonio Citterio is een Italiaanse designer en architect. Citterio heeft ontwerpen gemaakt voor veel toonaangevende designmerken zoals Flexform, Flos, Kartell, Vitra, B&B Italia en Maxalto. Sinds 1993 is Antonio Citterio Art Director bij Maxalto, het overgrote deel van de ontwerpen uit de collectie van Maxalto komen van zijn hand.

^