Knoll Saarinen Tulip Chair

De Saarinen Chair van Knoll is een echte blikvanger in elk interieur!

  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Mooi in combinatie met de Saarinen tafel
  • Een comfortabele eetkamerstoel
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriet!

€ 1.972,00
Vanaf € 1.972,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Knoll Saarinen Tulip Chair
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Knoll Saarinen Tulip Chair

De Knoll Saarinen Chair is een waar designicoon. In de volksmond ook wel de 'Tulip Chair' of tulp stoel, is al meer dan vijftig jaar een populair model.

De iconsiche Knoll Saarinen stoel

De Saarinen Chair van Knoll met trompetonderstel is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u optioneel armleuningen toevoegen en kiezen uit een draaibaar of vast onderstel. De stoel van Knoll is verkrijgbaar in zowel wit als zwart. De stoel is uitvoerbaar met een volledig beklede binnenkant of te voorzien van enkel een zitkussen in verschillende stof- en leersoorten. Hierin kunt u kiezen uit vele kleuren, waardoor u de stoel geheel op de rest van uw interieur kunt afstemmen.

De designstoelen staan zowel mooi in uw eigen huis als op kantoor in bijvoorbeeld een vergaderruimte. Bovendien zijn de stoelen eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk afneembaar.

De Saarinen familie

Wilt u dat de Saarinen Chair helemaal tot zijn recht komt? Kijk dan ook eens voor de Knoll Saarinen Table. Verder bestaat de collectie van Saarinen ook nog uit andere meubelen, zoals de Conference Chair. Net als de Tulip Chair in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Voor meer informatie of een offerte kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen!

Artikelnummer280515
Knoll

Knoll

Al meer dan 80 jaar volgt Knoll de Bauhaus-ontwerpfilosofie, moderne meubels moeten een aanvulling zijn op een ruimte en moeten er niet mee concurreren. Bij Knoll is modern design het uitgangspunt, waarbij hun passie wordt gedeeld over de hele wereld. Vakmanschap en technologie komen hierin samen door het gebruik van design.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^