MDF Italia Flow Filo stoel

Een combinatie van twee iconische designs maakt weer een prachtige nieuwe stoel, dat is de Flow Filo van MDF Italia!

  • Een combinatie van de Flow en Filo stoel
  • Verkrijgbaar met diverse afwerkingen
  • Ook als outdoor variant verkrijgbaar
  • Informeer naar de afwerkingen en onze mooie prijs!

€ 928,00
Vanaf € 928,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de MDF Italia Flow Filo stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
MDF Italia Flow Filo stoel

Designer Jean Marie Massaud

10 jaar Flow: een heldere hulde met de Filo

De Flow is een tijdloze stoel die 10 jaar bestaat, en dat moet gevierd worden! Voor dit belangrijke jubileum creëerde Jean Marie Massaud een gloednieuwe versie door twee beroemde stoelen van MDF Italia samen te voegen, namelijk de Flow en de Filo, waarin onderzoek en vakmanschap worden gecombineerd. Het resultaat was Flow Filo, dat zo charismatisch is en elke blik weet te vangen. Optioneel met lederen bekleding en ook verkrijgbaar voor buiten.

Heeft u reeds een favoriete uitvoering en wenst u een scherpe offerte? Neem vrijblijvend contact op. Ook voor meer informatie kunt u ons benaderen. Onze interieuradviseurs helpen u graag!

Artikelnummer315552
MDF Italia

MDF Italia

Onder het motto "eenvoud is goud" ontwerpt MDF Italia strakke, minimalistische designs met een hoge mate van functionaliteit. Deze eigenschappen maken MDF Italia meubelen geliefd over de hele wereld. Efficiëntie en kwaliteit worden in de ontwerpen van de design meubelen op subtiele wijze met elkaar verbonden.

Ontdek als eerste onze nieuwste collecties, inspirerende lookbooks, aanbiedingen & meer!

^