Montis Geraldine stoel

Comfortabel dineren op de Geraldine stoel van Montis!

  • Comfortabel, chique en compact
  • Nederlands Design
  • Uitvoerbaar in verschillende stof- en ledersoorten
  • Stel de Geraldine stoel naar jouw wens samen

€ 830,00
Vanaf € 830,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Geraldine stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Montis Geraldine stoel is een ontwerp van Gerard van den Berg. Het ontwerp is geïnspireerd op de bekende Montis Chaplin stoel. Deze stoel heeft een wat lagere rug, waardoor de stoel wat compacter oogt dan zijn voorganger.

Artikelnummer279577
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^