Montis Vico stoel

De Montis Vico eetkamerstoel is de comfortabele oplossing voor aan jouw eetkamertafel!

  • De fauteuil onder de eetkamerstoel
  • Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Informeer naar de mogelijkheden en onze scherpe offerte voor jouw favoriet!

€ 1.367,00
Vanaf € 1.367,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Montis Vico stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Vico eetkamerstoel van Montis is de kleine broer van fauteuil Enzo. Met de Vico heeft Geert Koster de Enzo in een kleiner formaat gegoten met hetzelfde kenmerkende comfort. Een eetkamerstoel die verkrijgbaar is voor elk type interieur!

De comfortabele Montis Vico eetkamerstoel

Met zijn vloeiende lijnen en de compactheid van de romp voelt de Vico eetkamerstoel van Montis zich thuis aan elke eetkamertafel. De stoel ziet er elegant uit en past door zijn vele mogelijkheden in vrijwel elk interieur. De zitting, arm-, en rugleuning lopen in een vloeiende beweging in elkaar over. De Vico stoel, of eetkamerfauteuil, is het kleine broertje van Enzo, maar biedt net zoveel comfort.

De Vico is te voorzien van diverse onderstellen:

  • een houten vierpoot
  • een stalen slede
  • een aluminium draaivoet (met of zonder wielen)

Met wielen is de stoel bovendien zeer geschikt op uw werkplek!

Artikelnummer317549
Montis

Montis

Montis staat voor verrassend design met uitgesproken kleurstellingen. Elk meubel van Montis komt van Nederlandse bodem en heeft een strakke vormgeving die tot in de puntjes zorgvuldig is afgewerkt. Montis biedt een ruim assortiment, denk aan stoelen, tafels, banken en fauteuils die bekend staan om hun uitstekende kwaliteit.

^