Muuto Fiber Side Chair

De Muuto Fiber Side Chair heeft een iconisch design!

  • Scandinavisch design
  • Met diverse onderstellen mogelijk
  • Eetkamerstoel met een eenvoudig ontwerp
  • De kuip is in vele kleuren verkrijgbaar en kan eventueel geleverd worden met een bekleding van stof of leder

€ 285,00
Vanaf € 285,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Fiber Side Chair
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Muuto Fiber Side Chair

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Design: Iskos Berlin

De Fiber Side Chair is ontworpen met het idee dat het design niet weg hoeft te nemen van een geweldig zitcomfort. Het bleek een moeilijke taak om op deze manier een stoel te ontwerpen. Om een eenvoudige stoel te ontwerpen, die zich toch onderscheidt van andere ontwerpen.

De zitting van de Fiber eetkamerstoel is gevormd naar het lichaam en biedt daardoor een geweldig comfort. De kuip is verkrijgbaar in diverse prachtige kleuren en kan bekleed worden met diverse stoffen en ledersoorten. De stoel is leverbaar met verschillende onderstellen, namelijk:

  • 4-potig houten onderstel
  • 4-potig metalen buisonderstel
  • Slede onderstel
  • Draai onderstel
  • Draai onderstel met wielen - Bureaustoel

Fiber heeft een kuip die gemaakt is van een bijzondere combinatie van houtvezels en kunststof. Deze materiaalkeuze is niet alleen milieuvriendelijk, maar dit geeft de stoel ook een bijzonder structuur en uiterlijk.

Artikelnummer327409
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

Iskos-Berlin

Iskos-Berlin

Iskos-Berlin is een, in Kopenhagen gevestigde, samenwerking tussen designers Aleksej Iskos en Boris Berlin gericht op industrieel, meubel- en grafisch ontwerp. De designstudio die voorheen bekend stond als Komplot Design, heeft verschillende meubel- en verlichtingsontwerpen gemaakt voor bekende design merken als HAY en Muuto.

^