Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos.

Muuto is gevestigd in meerdere Europese landen, zoals Kopenhagen, Parijs en Londen. Het merk wordt tegenwoordig in meer dan 1.000 designwinkels verkocht. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

nieuwe website nieuwe website
Muuto

Producten 1-20 van 34

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-20 van 34

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Muuto tafels

Een bijzondere tafel van Muuto die bij Berden verkrijgbaar is, is de Airy salontafel. Het heeft een minimalistisch design en is verkrijgbaar in meerdere kleuren. Op zoek naar een simpele, maar mooie stoel? Ga dan voor de Visu stoel.

Unieke kleuren en vormen

Alle meubelen hebben unieke kleuren en vormen. Ze vertegenwoordigen het huidige Scandinavië op de best mogelijke manier. De ontwerpers die de designs maken geloven sterk in de filosofie van het merk en ze hebben daarnaast ook heel veel talent. Om deze reden zijn de designers ook zorgvuldig gekozen. Zo zijn er samenwerkingen met de beste designers uit Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland.

Het assortiment van Muuto bestaat verder uit tafels, stoelen, opbergsystemen, woonaccessoires, verlichting en kasten.

^