Muuto Nerd stoel

De Nerd stoel heeft een kenmerkend design!

  • Scandinavisch design van Muuto
  • Prachtige stoel van hout
  • Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen

€ 425,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Nerd stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: David Geckeler

De Nerd stoel heeft een iconisch, maar uniek design. Ontwerper David Geckeler heeft hier ook dan verschillende prijzen voor ontvangen. De vormgeving van deze eetkamerstoel combineert eenvoud en een kenmerkend beeld. De bijzondere connectie tussen de rugleuning en de zitting maken dit design zo onderscheidend. Deze constructie zorgt ervoor dat de stoel zonder schroeven of andere metalen onderdelen gemonteerd is.

Artikelnummer327332
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

David Geckeler

David Geckeler

David Geckeler is een industrieel ontwerper gevestigd in Berlijn. Hij werkt aan een breed scala van ontwerpen, waaronder meubels, interieur, tafelgerei en verlichting. Hij heeft onder andere de International Design Award ontvangen voor zijn ontwerpen. David streeft naar eenvoud, gedetailleerdheid en moed in zijn ontwerpen.

^