Muuto Visu stoel

De Muuto Visu stoel heeft een prachtig minimalistisch design!

  • Scandinavisch design
  • Met verschillende onderstellen uitvoerbaar
  • Een grote keus aan afwerkingen en stofferingen

€ 295,00
Vanaf € 295,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Visu stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Mika Tolvanen

De Visu eetkamerstoel heeft een prachtig simplistisch ontwerp. De essentie van dit ontwerp is het traditionele Scandinavische vakmanschap. Deze minimalistische stoel heeft een eigentijds karakter.

Visu is verkrijgbaar met drie verschillende onderstellen: metalen buisonderstel, houten onderstel of een slede onderstel. De stoel kan worden afgewerkt in verschillende kleuren of met een stoffering van canvas, leder of stof.

Artikelnummer327389
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

^