Muuto Workshop stoel

De Muuto workshop stoel is heeft een sterk en eenvoudig ontwerp

  • Houten eetkamerstoel
  • In diverse afwerkingen mogelijk
  • Compact formaat

€ 445,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Muuto Workshop stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Design: Cecile Manz

De Workshop stoel van Muuto heeft een eenvoudig design. De kleine details zijn het middelpunt van dit ontwerp. Het contrast tussen de rondingen en rechte lijnen, de zichtbare houten naden en zijn robuuste, maar lichte uiterlijk.

Workshop is verkrijgbaar in licht eiken, zwart en Oregon Pine.

Artikelnummer327336
Muuto

Muuto

Muuto is een merk uit Denemarken en het bestaat sinds 2007. Muuto streeft ernaar om de Scandinavische design traditie met nieuwe en originele perspectieven uit te breiden. De naam is dan ook afkomstig van het Finse woord nieuw perspectief, ook wel Muutos. De producten vallen op door de simpele maar toch elegante uitstraling.

Cecilie Manz

Cecilie Manz

Cecilie Manz is een Deense designer die al vroeg in aanraking kwam met de wereld van design. Haar ouders waren namelijk beide kunstenaars. Na haar studio aan de kunstacademie van Kopenhagen richtte ze in 1998 haar eigen studio op. Hier maakte ze nationaal als internationaal naam door haar glas, licht en meubelontwerpen.

^