Poltrona Frau Ginger stoel

De ideale stoel voor in de eethoek, op kantoor of aan de vergadertafel; de Poltrona Frau Ginger!

€ 2.602,00
Vanaf € 2.602,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Poltrona Frau Ginger stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.
Poltrona Frau Ginger stoel

All in House Service

Bij aankoop van jouw nieuwe gestoffeerde meubel heb je de keuze om gebruik te maken van All in House Premium Service. Met All in House Premium Service krijg je 7 jaar aanvullende constructieservice, vlekkenservice en verzorgingsproducten. Zo hoef jij je de komende 7 jaar geen zorgen te maken over service en garantie. Vraag via het offerteformulier naar de mogelijkheden voor de All in House Service.

Designer Roberto Lazzeroni

Een verfijnde, eenvoudige en gemakkelijke stoel, maar voorzien van een prachtig design. Dat is de Poltrona Frau Ginger stoel. De stoel heeft een zachte lederen zitkuip die ontzettend comfortabel is. Dit maakt de stoel geschikt voor in vergaderruimten op kantoor. Urenlang comfortabel vergaderen! De zichtbare stiknaden lopen geheel langs de buitenste rand. De Poltrona Frau Ginger fauteuil is verkrijgbaar in een vaste en draaibare variant. De zitschaal is bevestigd op een 4-poots houten frame.

Anno 2014 heeft Lazzeroni verschillende varianten toegevoegd aan de Ginger-serie; de Poltrona Frau Ginger Ale. De Ginger Ale is van verschillende onderstellen te voorzien.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden!

Artikelnummer281290
Poltrona Frau

Poltrona Frau

Poltrona Frau is een Italiaans merk dat is opgericht in Turijn in 1912. Poltrona Frau staat bekend om hun innovatieve meubels waarbij het handwerk bewaard is gebleven. Een groot aantal meubels uit de collectie van dit merk zijn producten die door de jaren heen zijn uitgegroeid tot tijdloze iconen.

Roberto Lazzeroni

Roberto Lazzeroni

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur.

^