Thonet 118 Stoel

De Thonet 118 is een hedendaagse versie van de klassieke stoel!

  • Minimalistisch design
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Ook beschikbaar als barstoel

€ 538,00
Vanaf € 538,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Thonet 118 Stoel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

Designer: Sebastian Herkner (2018)

De Thonet 118 is een stoel die geïnspireerd is op de 'Frankfurter stoel'. Herkner wou een nieuwe versie van de stoel maken. De stoel moest voldoen aan de levensstijl van de hedendaagse mens. Ook is de 188 gebaseerd op de visie van Michael Thonet: hij moet uit zo min mogelijk onderdelen bestaan. De 118 is een actuele versie van de klassieke stoel.

Deze minimalistische stoel heeft een kenmerkend uiterlijk. Het berken frame rondom de zitting is uit één stuk hout gebogen, wat zorgt voor een prachtig effect. De zitting is verkrijgbaar in gevlochten riet en in multiplex. De achterpoten lopen tot aan de rugsteun. Herkner heeft dus echt het aantal onderdelen beperkt, wat voor een uniek design zorgt.

De stoel is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder in een high gloss variant. Ook is de 118 verkrijgbaar als barstoel.

Afmetingen (BxHxD):

Stoel: 40 x 80 x 50 cm

Barkruk: 40 x 94 x 46 cm

Artikelnummer323765
Thonet

Thonet

Een van 's werelds oudste familiebedrijven in de meubelindustrie, Thonet, maakt al sinds 1819 kwalitatief hoogwaardig meubilair. Het streven van Thonet is om altijd de ultieme combinatie van vorm, functionaliteit en esthetiek toe te passen. Bijzondere ontwerpen zonder daarbij de traditionele wortels uit het oog te verliezen.

^