Artifort Compass bijzettafel

De perfecte sofa companion: Artifort Compass.

  • Dit bijzettafeltje past perfect over een bank of fauteuil
  • Uitvoerbaar in eiken en laminaat
  • Verkrijgbaar in twee verschillende hoogtes

€ 367,00
Vanaf € 367,00

De afbeelding kan afwijken van de vanaf prijs

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen
Vraag je offerte aan voor de Artifort Compass bijzettafel
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Vernieuwde website | 15% korting!

Profiteer van 20 september t/m 8 oktober 2023 van 15% korting op je aankoop bij Berden Wonen & Slapen*! Gebruik de onderstaande kortingscode tijdens het afrekenen of vraag een offerte aan.

Klik hier voor de actievoorwaarden

SHOP15

De Compass bijzettafels zijn minimalistische sofa companions van eikenhout of laminaat. Ze verbeteren zitgedeeltes op een natuurlijke wijze door zich aan te passen aan onze flexibele levensstijl. De bank is voor velen de plek om te relaxen, met een kop thee, boek of laptop. Compass staat in de buurt om deze activiteiten op een perfecte manier op te vangen.

Het tafelblad heeft een droppelvormig design. Hierdoor kan de tafel op allerlei manieren over de bank geschoven worden. Draai het tafeltje naar je schoot toe of plaats hem naast je. Compass is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen.

Afmetingen (LxBxH):
Side table: 46 x 40 x 57 cm
Work table: 46 x 40 x 65 cm

Artikelnummer331515
Artifort

Artifort

Artifort is een Nederlands merk dat al jaren bekend staat om zijn tijdloze ontwerpen. De naam van het bedrijf is samengesteld uit de woorden Art en Fortis. Oftewel: kunst en kracht. De boodschap die Artifort hiermee wil uitdragen is dat hun meubels niet alleen bijzonder kunstzinnig zijn, ze zijn ook nog eens uitermate duurzaam.

^